Voorstraat 11
3281 AT Numansdorp
0186 65 10 33
06 23 31 10 04

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van Collageen en Elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van klontjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern - de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Het speciale Collageen Booster licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren.

Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine aanmaak in onze huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

De behandelingen met de Collageen Booster zijn zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Met een beetje fantasie waant u zich gedurende een kwartiertje ergens op een zonnig strand Het licht Is absoluut vellig en zonder schade, waardoor geen hersteltijd nodig Is. De lichtbehandellngen zijn daarmee geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. De unieke filters van de Collageen Booster zorgen ervoor dat de lichtstralen bijna Identiek zijn aan de natuurlijke bewegingen van ons zonlicht. Dit Is heel belangrijk omdat onze huidcellen het licht dan beter herkennen en daardoor makkelijker de lichtdeeltjes kunnen opnemen Hoe Intensiever en dieper opgenomen, des te beter worden de natuurlijke verjongingsprocessen In onze huid geactiveerd. Zo kunnen ook de verouderlngsprocessen worden beïnvloed en afgeremd.
fotocollageen-booster

Het licht van de Collageen Booster bevordert niet alleen de zo belangrijke bloedcirculatie maar stimuleert vooral ook de huidfibroblasten (collageencellen), wat tot een natuurlijke toename (tot 500%) van de collageen- en elastineproductie geldt. De huid vertoont daardoor een verbeterde bestuur en volume wat helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.Tevens Is de Collageen Booster behulpzaam bij het verminderen van roodheid en ontstekingen In de huid Huidverbetering en Anti-aging is een proces Onze huid heeft tijd nodig om te herstellen wat gedurende jaren is ontstaan.

Vaak Is na enkele behandelingen al zichtbaar dat de huid actief reageert en dat de biologische processen In gang zijn gezet Voor constructieve en duurzame resultaten is het aan te raden de lichtbehandelingen In kuurverband te ondergaan. Voor onderhoud van het resultaat wordt aanbevolen eens In de 4 weken een behandeling met de Collageen Booster te herhalen.

© mariaknoop.nl. Alle rechten voorbehouden | Website dulcom.nl