phone-icon Voorstraat 11
phone-icon 3281 AT Numansdorp
phone-icon 0186 651033

In de schoonheidssalon van Maria Knoop worden uitsluitend behandelingen gegeven met hoogstaande werkstoffen van dr. Baumann, daarbij zijn diverse behandelingen mogelijk.

Als u voor de eerste keer komt wordt er een uitgebreid intake gesprek gehouden en een huiddiagnose gemaakt. Aan de hand van uw wensen en de diagnose wordt er een behandeling gegeven. U krijgt daarna ook altijd een thuisverzorgingsplan mee naar huis.

Heeft u ook last van dermatologische huidproblemen, zoals: acne, couperose, littekens, pigmentvlekken, wratten en wijnvlekken?
Esthetisch Instituut Maria Knoop is gespecialiseerd in het verhelpen, verzachten en verbeteren van de huid en huidaandoeningen met lasertherapie. Veel huidproblemen zijn goed behandelbaar met lasertherapie, maar vereisen een zorgvuldige en persoonlijke behandeling, uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten om optimaal resultaat te verkrijgen.

De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk gaat herstellen op een natuurlijke manier.

Ziet uw huid er levenloos en kleurloos uit? Dan is microdermabrasie het antwoord daarop. Met microdermabrasie worden op een eenvoudige manier de gevolgen van een verouderde huid tegen gegaan. De behandeling geeft de huid een gezonde glans en een mooiere teint. De methode is effectief bij ieder huidtype, ongeacht leeftijd. De techniek is veilig en snel, geeft direct resultaat op zowel gezicht als lichaam om het peeling effect te bereiken.

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van Collageen en Elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van klontjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern - de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Maria heeft de uitgebreide opleiding tot grimeuse bij Studio Bessels afgerond.
Je kunt je op dit moment in haar instituut volledig laten opmaken, inclusief haarstyling, voor bv. een fotoshoot, maar ook gewoon voor een avond uit.

© mariaknoop.nl. Alle rechten voorbehouden | Website dulcom.nl